Sākums Konferences/LPA sēdes Par LPA LPA sekcijas/Psihiatru biedrības Latvijas Psihiatriskās slimnīcas Sadraudzības asociācijas Fotogalerijas Kontakti
Angliskais Dr. Olga Sidorova, rezidente psihiatrijā  “Esmu pārliecināta, ka “sharing is caring”. Vēlos padalīties ar savu pieredzi un atgādināt, cik  svarīgi ir pirmkārt rūpēties par sevi, jo tikai tad var parūpēties par apkārtējiem.” Dr. Evita Kārkliņa, rezidente psihiatrijā  “Piedalos projektā, lai sniegtu un gūtu pieredzi no citiem, kas meklē atbildes- kā tikt galā ar  stresu, miega traucējumiem un kā nenonākt līdz izmisumam.” Ko mēs darām: Noderīgi dokumenti: rstniecības_personu_sertifikācijas_kārtība_Mk_not._Nr.943.pdf LPA Jauno psihiatru sekcijas nolikums rstniecības_personu_sertifikācijas_kārtība_Mk_not._Nr.943.pdf 2016. gada aktivitāšu plāns rstniecības_personu_sertifikācijas_kārtība_Mk_not._Nr.943.pdf Rezidenti un jaunie ārsti rstniecības_personu_sertifikācijas_kārtība_Mk_not._Nr.943.pdf Lepojamies un iedvesmojamies 2016 Liene Bērze (Komandas vadītāja) Moto: "Team work makes a dream work" Kontakti:  lieneberze@gmail.com Natālija Bērziņa-Novikova Moto: "Laikam nepatīk, kad to tērē par velti" Kontakti:  natalija.berzina@gmail.com

No kreisās puses: L.Bērze, K.Brūna, N.Bērziņa-Novikova un K.Mieze

Komanda: Kas mēs esam: Komanda: Dr.Liene Bērze, Dr. Natālija Bērziņa-Novikova, Dr.Krista Brūna un  Dr. Krista Mieze Latvijas Psihiatru asociācijas biedri- esošie psihiatrijas rezidenti un jaunie ārsti psihiatri. Moto: "The secret of getting ahead is getting started"  Marks Tvens Kontakti:  krista.bruuna@gmail.com Krista Mieze

Mērķi Jauno psihiatru sekcijā: Organizatoriska rakstura jautājumu risināšana, kas saistīta ar ārpus

programmā paredzētu pasākumu rīkošanu, informācijas plūsmas un savstarpējas komunikācijas

nodrošināšanu kolēģu vidū. Atbalstīt un mudināt jaunos ārstus sevi parādīt ar izglītību un zinātni

saistītās aktivitātēs, akcentējot psihiatrijas nozares nozīmi veselības kontekstā, vienlaicīgi ar mērķi

mazināt valdošos aizspriedumus mūsu sabiedrībā.

Moto: "Pēc uzkāpšanas augstā kalnā, izrādās ir vēl daudz augstu kalnu, kuros uzkāpt"

N.Mandela

Kontakti: kristamieze@gmail.com