Sākums Konferences/LPA sēdes Par LPA LPA sekcijas/Psihiatru biedrības Latvijas Psihiatriskās slimnīcas Sadraudzības asociācijas Fotogalerijas Kontakti
Angliskais LPA sēdes 28.09.2018. 26.10.2018. 02.11.2018.- 03.11.2018. Reģistrācija no 14:30  Sēdes sākums 15:00 Radisson BLU Daugava  Hotel Riga, Kuģu iela 24,  Rīga LV-1048 Latvijas Bērnu psihiatru asociācijas  un LPA sadarbības sēde Dr.I.Cimdiņa, Dr. E.Tērauds,  Dr.med. L.Ķevere,  Dr. A.Masaļska,  Dr. Ņ.Bezborodovs,  Dr. R.Logins Reģsistrācija no 14.30,  sēdes sākums 15.00 http://lab.arstubiedriba.lv/ dev/association.php ?tree_s=260& sēde_28.09.2018_programma.pdf 07.12.2018. "Psihisko traucējumu  dubultdiagnozes - medicīniskie un  psihoterapeitiskie aspekti" "Ārstēšana un rehabilitācija psihiatrijā- multiprofesionālās komandas darbs" 02.11.2018. sākums 15.00 līdz 19.00 03.11.2018. sākums 09.00 līdz 13.00 Reģistrācija: 09.00 Konference: 10.00 - 17.00 Tallink Hotel Riga Adrese: Elizabetes 24. Rīga LV-1050, Latvija Hotel Arkadia Spa, Apšuciems, ir iespēja nakšņot viesnīcā Dr. E. Tērauds Dr. S. Ašmane Dr. U. Gailiša Prof. O. Kalējs Latvijā vadošie psihiatri,  psihologi, psihoterapeiti,  narkologi - 15 lektori, kuri vadīs gan lekcijas, gan praktiskos seminārus Reģistrēšanās elektroniski https://lab.arstubiedriba.lv/dev/ association.php?tree_s=260& Konferenču centrs "Citadele", Republikas  laukums 2A, Rīga LPA, LĀPA un LPB  pavienotā sēde ar Lundbeck atbalstu Reģistrācija samaksājot dalības  maksu, nosūtot pieteikumu  (ar maksājumu) uz  psihiatruasociacija@psihiatruasociacija.lv Reģistrācija samaksājot dalības  maksu, nosūtot pieteikumu  (ar maksājumu) uz  psihiatruasociacija@psihiatruasociacija.lv LPArudensKursiProgramma2018.pdf 2018. gada LPA pilnsapulce (sertifikācijas komisijas  pārvēlēšana); lekcijas saistībā ar somatisko  medicīnu psihiatrijā 26102018programma.pdf DecembrisLPA.pdf