Sākums Konferences/LPA sēdes Par LPA LPA sekcijas/Psihiatru biedrības Latvijas Psihiatriskās slimnīcas Sadraudzības asociācijas Fotogalerijas Kontakti
Angliskais LPA sēdes 28.09.2018. 26.10.2018. 02.11.2018.- 03.11.2018. Reģistrācija no 14:30  Sēdes sākums 15:00 Radisson BLU Daugava  Hotel Riga, Kuģu iela 24,  Rīga LV-1048 Latvijas Bērnu psihiatru asociācijas  un LPA sadarbības sēde Dr.I.Cimdiņa, Dr. E.Tērauds,  Dr.med. L.Ķevere,  Dr. A.Masaļska,  Dr. Ņ.Bezborodovs,  Dr. R.Logins Reģsistrācija no 14.30,  sēdes sākums 15.00 http://lab.arstubiedriba.lv/ dev/association.php ?tree_s=260& sēde_28.09.2018_programma.pdf 07.12.2018. "Psihisko traucējumu  dubultdiagnozes - medicīniskie un  psihoterapeitiskie aspekti" "Ārstēšana un rehabilitācija  psihiatrijā-multiprofesionālās  komandas darbs" 02.11.2018. sākums 15.00 līdz 19.00 03.11.2018. sākums 09.00 līdz 13.00 Reģistrācija: 09.00 Konference: 10.00 - 17.00 Tallink Hotel Riga Adrese: Elizabetes 24. Rīga LV-1050, Latvija Hotel Arkadia Spa, Apšuciems, ir iespēja nakšņot viesnīcā Dr. E. Tērauds Dr. S. Ašmane Dr. U. Gailiša Prof. O. Kalējs Latvijā vadošie psihiatri,  psihologi, psihoterapeiti,  narkologi - 15 lektori, kuri vadīs gan lekcijas, gan praktiskos seminārus https://lab.arstubiedriba.lv/dev/ association.php?tree_s=260& Konferenču centrs "Citadele", Republikas  laukums 2A, Rīga LPA, LĀPA un LPB  pavienotā sēde ar Lundbeck atbalstu Reģistrācija samaksājot dalības  maksu, nosūtot pieteikumu  (ar maksājumu) uz  psihiatruasociacija@psihiatruasociacija.lv Reģistrācija samaksājot dalības  maksu, nosūtot pieteikumu  (ar maksājumu) uz  psihiatruasociacija@psihiatruasociacija.lv LPArudensKursiProgramma2018.pdf 2018. gada LPA pilnsapulce (sertifikācijas komisijas  pārvēlēšana); lekcijas saistībā ar somatisko  medicīnu psihiatrijā 26102018programma.pdf DecembrisLPA.pdf 25.01.2019. Reģsistrācija no 14.30,  sēdes sākums 15.00 Konferenču centrs "Citadele", Republikas  laukums 2A, Rīga Seksualitāte un psihiski  traucējumi Dr. U. Gailiša Dr. P. Zālītis Dr. K. Brauna Dr. A. Požarskis JanvarisLPA2019 (2).docx https://lab.arstubiedriba.lv/dev/ association.php?tree_s=260&