Sākums Konferences/LPA sēdes Par LPA LPA sekcijas/Psihiatru biedrības Latvijas Psihiatriskās slimnīcas Sadraudzības asociācijas Fotogalerijas Kontakti
Angliskais LPA sēdes 28.09.2018. 26.10.2018. 02.11.2018.- 03.11.2018. Reģistrācija no 14:30  Sēdes sākums 15:00 Radisson BLU Daugava  Hotel Riga, Kuģu iela 24,  Rīga LV-1048 Latvijas Bērnu psihiatru asociācijas  un LPA sadarbības sēde Dr.I.Cimdiņa, Dr. E.Tērauds,  Dr.med. L.Ķevere,  Dr. A.Masaļska,  Dr. Ņ.Bezborodovs,  Dr. R.Logins Informācija sekos http://lab.arstubiedriba.lv/ dev/association.php ?tree_s=260& sēde_28.09.2018_programma.pdf 07.12.2018. "Psihisko traucējumu  dubultdiagnozes - medicīniskie un  psihoterapeitiskie aspekti" "Ārstēšana un rehabilitācija psihiatrijā- multiprofesionālās komandas darbs" 02.11.2018. sākums 15.00 līdz 19.00 03.11.2018. sākums 09.00 līdz 13.00 Reģistrācija: 09.00 Konference: 10.00 - 17.00 Informācija sekos Hotel Arkadia Spa, Apšuciems, ir iespēja nakšņot viesnīcā Informācija sekos Latvijā vadošie psihiatri,  psihologi, psihoterapeiti,  narkologi - 15 lektori, kuri vadīs gan lekcijas, gan praktiskos seminārus Informācija sekos Informācija sekos Konferenču centrs "Citadele", Republikas  laukums 2A, Rīga LPA, LĀPA un LPB  pavienotā sēde ar Lundbeck atbalstu Reģistrācija samaksājot dalības  maksu, nosūtot pieteikumu  (ar maksājumu) uz  psihiatruasociacija@psihiatruasociacija.lv Reģistrācija samaksājot dalības  maksu, nosūtot pieteikumu  (ar maksājumu) uz  psihiatruasociacija@psihiatruasociacija.lv LPArudensKursiProgramma2018.pdf Informācija sekos 26102018programma.pdf