Sākums Konferences/LPA sēdes Par LPA LPA sekcijas/Psihiatru biedrības Latvijas Psihiatriskās slimnīcas Sadraudzības asociācijas Kontakti
Angliskais LPA sēdes 2019-psihotiskie-A4.pdf 02.03.2019. 08.03.2019. 12.04.2019. 17.05.2019. Reģsistrācija no 08.30,  sēde no 09.00  17.00 Reģsistrācija no 14.30,  sēdes sākums 15.00 Reģsistrācija no 14.30,  sēdes sākums 15.00 Rīga, RSU Dzirciema iela 16 Radisson Park Inn Valdemāra, Krogus iela 1 Hotel Park Inn by Radisson (Riga, Valdemara). Adrese: Krogus 1,  Rīga LV1048 Psihotiskie traucējumi Sievietes psihiskā veselība "Šizofrēnija - aktuālais par ārstēšanu un aprūpi" Latvijas Psihiatru asociācijas un  Latvijas Neirologu biedrības apvienotā sēde Dr. E. Tērauds,  Dr. med. J. Vrubļevska, Dr. K. Mieze,  Dr. K. Brūna,  Prof. E. Rancāns,  Dr. L. Bērze, Dr. N. Bērziņa - Novika,  Dr. I. Bauska,  Dr. P. Jakimovičs,  Dr. A. Kišuro, Dr. V. Švarcs,  Asoc. prof. B. Kupča Dr. I. Barengo, Dr. J. Vītiņš, Prof. M. Taube, Dr. R. Mazaļauskiene S. Skaida, R. Valante, A. Kostiks, J. Vrubļevska Biznesa augstskola Turība,  Konferenču zāle Graudu iela 68, Rīga Prof. E Rancāns, Dr. E. Tērauds, Dr. A. Liseckis, Dr. E. Tirāns, Psiholoģe Austra Legzdiņa LĀB noteikta dalības maksa https://lab.arstubiedriba.lv/ dev/konferences.php? tree_s=255& https://lab.arstubiedriba.lv/ dev/association.php? tree_s=260& 07.06.2019. Reģsistrācija no 14.30,  sēdes sākums 15.00 Informācija sekos Informācija sekos Informācija sekos Informācija sekos Jaunie prāti psihiatrijā Informācija sekos LPA_12042019-fin.pdf https://lab.arstubiedriba.lv/ dev/association.php? tree_s=260& Elektroniskā reģsistrācija no 14.15,  sēdes sākums 15.00 LPA_LNB_sede_17052019.pdf https://lab.arstubiedriba.lv/ dev/association.php? tree_s=260&